Wie zijn wij
Open Menu

KERKLOSOp deze website maakt u kennis met het werk van  enthousiaste vrijwilligers, die zich bezig houden met het verzamelen en catalogiseren van historische foto’s, films, documenten, plattegronden etc., het verzorgen van lezingen, het organiseren van excursies en tentoonstellingen. De Kring geeft drie keer per jaar het Bussums Historisch Tijdschrift uit, publiceert boeken of werkt daar aan mee, en heeft in het Bussums Nieuws een vaste wekelijkse geschiedenisrubriek.
Bekijk deze website eens goed om een idee te krijgen van wat de Historische Kring Bussum allemaal doet en wat die voor u kan betekenen. Als u fouten of onvolkomenheden aantreft, laat ons dat dan a.u.b. weten.
Voor specifieke informatie zijn hierboven zoekfuncties voor in ons digitale HKB  archief en voor artikelen op de website. De "zoekhulp" geeft hiervoor wat extra ondersteuning. Ook kunt u  (begeleid) gaan snuffelen in ons papieren archief. Dat is samen met de bibliotheek ondergebracht in onze thuisbasis in de rechtervleugel van station Naarden Bussum. Openingstijden: maandag, woensdag en donderdag van 10.30 - 12.00.uur en vrijdag van 14.00-15.30.uur. Ook is een bezoek op afspraak mogelijk. Tel: 035- 6912968

 

De Historische Kring Bussum manifesteert zich nadrukkelijk ook in de sociale media: