Skip to main content

Contactblad Historische Kring Bussum. jaargang 12 nummer 1 (mei 1996), pag. 22


De videoband over Bussum

Joke Vos

Klik hier voor de pdf-versie van dit artikel

Graag wil ik terugkomen op de presentatie van de videoband tijdens onze jaarvergadering op donderdag 14 maart 1996.

Door een intern misverstand was het persbericht toch uitgegaan en ondanks het feit dat de video nog niet helemaal klaar was (omdat de teksten er nog bij moesten) besloten wij om de video toch te vertonen. Helaas is bij het monteren iets fout gegaan waardoor op de originele band de kwaliteit zeer slecht was geworden. Ik heb nog geprobeerd om een afgelasting in de Gooi en Eemlander te krijgen, maar dit is niet gelukt. Goede raad was duur.

Om de vele belangstellenden niet voor niks te laten komen, hebben we een kopie-exemplaar gebruikt die helaas ook kwalitatief niet 100% was. Dit spijt mij zeer want ik ben al meer dan een jaar bezig met het verzamelen van filmpjes en het kopiëren ervan en dan is het jammer als je je werk zo de mist in ziet gaan. Ik ben echter niet uit het veld geslagen en ben druk bezig, samen met de heer J. van den Anker, die het montagewerk voor mij doet, er toch een mooi geheel van te maken.

Als de video is geworden zoals het moet zijn dan zijn jullie lezers de eerste die dit horen en het kunnen zien natuurlijk. Ik doe mijn best en hoop dat u er ook een beetje vertrouwen in houdt.

Vriendelijke groeten

Joke Vos