Skip to main content

Contactblad Historische Kring Bussum 13/1 (mei 1997) pag. 2


Van de penningmeester

(van het bestuur)

Klik hier voor de pdf-versie van dit artikel.

In december 1996 hebt u allen een acceptgiroformulier ontvangen door middel waarvan de contributie over 1997 betaald kan worden. Van een groot aantai leden hebben wij inmiddels de betaling ontvangen, maar helaas nog niet van iedereen. Daarom ons vriendelijke, maar dringende verzoek, mocht u ons nog niet hebben betaald doe het dan nu. Ook uw Historische Kring moet haar ñnanciële verplichtingen na kunnen komen. Wij maken u erop attent dat maningen extra geld kosten: circa f 2,-. Deze kosten zullen wij aan u doorberekenen.
Wij rekenen op uw aller medewerking.

Wij, als de Historische Krmg Bussum (HKB), zouden graag een eigen vlag willen hebben. De HKB is dan bij manifestaties goed herkenbaar. Helaas is het maken van een vlag een dure aangelegenheid. Vandaar onze vraag: is er een handig persoon die voor de HKB een vlag zou kunnen maken? Inlichtingen en reacties: Coby de Jong.

De werkgroep architectuur is een nieuwe tentoonstelling aan het voorbereiden. Ditmaal is als onderwerp voor de Herenstraat gekozen. Heeft u informatie of materiaal over deze straat, graag bericht aan de redactie of op vrijdagmiddag in ons informatie/documentatiecentrum Huizerweg 54.