Skip to main content

Contactblad Historische Kring Bussum 20/2 (september 2004) pag. 59


Wie weet een goede naam?

Harry Klein

Klik hier voor de pdf-versie van dit artikel.

Het blad van onze Historische Kring heette de afgelopen 20 jaar 'Contactblad'. Bestuur en redactie vinden dat het tijd is voor pakkende naam. Daarom doen wij een beroep op uw creativiteit voor bedenken van een nieuwe naam. Er zijn geen beperkingen aan verbonden, dus laat uw fantasie de vrije loop; het staat u vrij meerdere namen in te zenden. Voor de uitverkoren naam krijgt de winnaar of winnares een waardebon van € 30,-- en natuurlijk de eeuwige roem.

Uw inzending zien wij graag schriftelijk tegemoet op het redactieadres:
Graaf Janlaan 33, 1412 GG Naarden;
per e-mail inzenden mag ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Uiterste datum van inzending: 1 december 2004.

De nieuwe naam zal gebruikt worden met ingang van het eerste nummer van 2005. De voorselectie vindt plaats door een commissie bestaande uit:
Ruud van Iterson, voorzitter van de Kring, Ageeth Krijnen, vormgeefster en Inge Geerling-Engelbarts, redactiesecretaris.
De commissie zal een voordracht van twee of drie namen doen aan Bestuur, dat uiteindelijk beslist welke naam het blad gaat dragen.
Om mogelijke beïnvloeding door de namen van de inzenders/inzendsters voorkomen, zal de voordracht aan het Bestuur geschieden zonder vermelding van de namen van de inzenders/inzendsters. Alleen Inge beschikt over deze namen.
De uitslag van het Bestuur is bindend en hierover kan geen correspondentie plaatsvinden.