Oproepen
Open Menu

KUNT U ONS HELPEN?

De Historische Kring Bussum heeft al meer dan 30 vrijwilligers die met een vaste regelmaat in de weer zijn om de vereniging actief te houden en de historie van Bussum en omgeving bekendheid te geven. Maar we kunnen nog veel meer vrijwilligers gebruiken. Heb je interesse voor historie of wil je gewoon samen met anderen bezig zijn?  Op de kring, in het Documentatie Centrum in de lage rechtervleugel van NS-Station Naarden Bussum of gewoon vanuit huis.

De Kring kan allerlei mensen vrijwilligerswerk bieden: onderzoek doen bij voorbeeld in ons archief of in het gemeentelijk archief, of mensen interviewen. Schrijf je graag artikelen, maak je graag foto's of tekeningen? Wil je gids zijn tijdens wandelingen of fietstochten? Wil je de groep versterken, die de website en de social media, zoals faceboek up to date houden. Of zijn bestuurlijke aciviteiten meer jouw ding.

Veel is mogelijk en als je nieuwe idee├źn hebt, kunnen we kijken of je ze binnen de HKB kan realiseren. Neem contact op met de secretaris, telefonisch (06 112 92 816) of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Kring heeft altijd behoefte aan oude adres-of telefoonboeken uit Bussum. In ons documentatiecentrum komen regelmatig  verzoeken binnen om iets uit te zoeken  op het gebied van persoons-en of adresgegevens. Er is natuurlijk al flink wat materiaal, maar beslist nooit genoeg!  Dus kijk nog eens of u iets heeft wat voor de Kring van nut kan zijn. Alvast hartelijk bedankt !