Actueel
Open Menu
 
Op zondag 10 september staat de Fransche Kamp en bewoners in het middelpunt. Iedereen is van 12.00 tot 16.00 uur welkom. In dit prachtige natuurgebied is het ontvangstcentrum van de seizoenscamping het begin- en eindpunt van diverse activiteiten voor jong en oud: de geschiedenis van de erfgooiers wordt hoorbaar en zichtbaar gemaakt; een expositie, wandelingen naar de bunkers uit 1918, een zweefmolen, een pierenbadje, muziek en zang door Fredie Kuiper en je kunt op de foto gezet worden.
Tevens dagen we iedereen uit om bijzondere foto’s te maken met een smartphone. Onder de 3 winnaars verdelen we meerdere prijzen, voucher diner Fransche Kamp €30, selfiestick, Party Props en Magnetische Fotolijstjes!
Meedoen is simpel: Maak een leuke, kunstzinnige of spannende foto op De Fransche Kamp met je smartphone .
En dan: Plaats de foto op Instagram met hashtag #openmonumentendagbussum. Let op! Werkt alleen met een openbaar account!
Wie worden de 3 winnaars?
Bij de beoordeling van de foto’s wordt gekeken naar originaliteit en het aantal likes op Instagram, dus vraag vrienden jouw foto te liken op Instagram.
Op zondag 10 september kunnen hier alle deelnemende foto’s worden bekeken: https://www.instagram.com/explore/tags/openmonumentendagbussum/
 
Klik HIER voor het wedstrijdreglement