HOME HKB
Open Menu

Contactblad Historische Kring Bussum
jaargang 12 nummer 1 (mei 1996)
pag. 2


Van de redaktie

(van de redaktie)

Klik hier voor de pdf-versie van dit artikel

De redaktie wil ons lid Peter Fokker heel hartelijk bedanken voor zijn hulp bij het vervaardigen van de laatste twee Contactbladen van 1995. Door problemen met de tektstverwerker en de printer van de redaktie was het zonder zijn hulp niet mogelijk geweest om de Contactbladen te laten verschijnen. Momenteel beschikt de redaktie weer over funktionerende apparatuur.

Onze vaste drukker heeft het blad weer als vanouds verzorgd. De naam van het bedrijf is echter veranderd van Rob Pekelharing in Irnprimo; een andere naam voor dezelfde vaklui die het Contactblad al jaren verzorgen. Hoewel de redaktie vreesde deze keer helemaal geen kopij aangeleverd te krijgen, zijn wij er uiteindelijk toch in geslaagd om een gevarieerd blad samen te stellen. Dit is mogelijk doordat mevr. Bus en mevr. Van Vuure reageerden op artikelen in het vorige Contactblad en daarmee zorgden voor enkele leuke artikelen. Ina de Beer is dit keer present met een artikel over Sigarenspeciaalzaak C. Roks en Zn. Lid Jos Heetebrij beschreef zijn jeugdherinneringen aan de buurt waar hij zijn jeugd doorbracht.

Denkt u bij het lezen van dit Contactblad: Goh, ik wil ook wel eens reageren, schroom dan niet, schrijf En twijfelt u aan uw schrijftalent, dan helpt de redaktie u graag bij het op schrift stellen. Wilt u dat het Contactblad blijft verschijnen, dan hebben wij ook uw hulp erg hard nodig.

 

Actueel

Tindal torentje

Het "mooiste gebouw van Bussum", de Tindalvilla, wordt stukje bij beetje in oude luister hersteld. Woensdag 22 januari is aan de linkerkant weer een torentje verschenen, en het is de bedoeling om nog dit jaar de grote toren boven de ingang terug te plaatsen. De villa Tindal, Nieuwe 'sGravelandseweg 21 is een rijksmonument.

Lees meer...

Foto van de maand

Noodgeval

Februari 2020

 

Fotio Jaap van Hassel

We hebben 95 gasten en geen leden online