HOME HKB
Open Menu

Bussums Historisch Tijdschrift
jaargang 22 nummer 3 (december 2006)
pag. 34


Colofon

(van de redactie)

Klik hier voor de pdf-versie van dit artikel

Historische Kring Bussum
Opgericht 7 juni 1983
ISSN 1871-2266 • Jaargang 22 nr. 3 - december 2006
Losse verkoop € 5,00

Auteursrecht voorbehouden: Gehele of gedeeltelijke overneming of reproductie van de inhoud van deze uitgave, op welke wijze dan ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende verboden, behoudens beperkingen bij de wet gesteld.

BESTUUR
Voorzitter:  Adriaan Brandenhout
Vice-voorzitter:  Jan Lieste
Secretaris:  Jaap van Welsum a.i.
Penningmeester:  Peter Heyen
Bestuurslid activiteiten:  vacature
Bestuurslid Documentatiecentrum: Jan Lieste

Uitgever: Historische Kring Bussum
Redactie: Lars Wieringa eindredactie Eric de Ruijter
Medewerkers aan dit nummer: Jaap van Welsen, Hans Jonker, Nel Krijnen-van Gog, Lars Wieringa, Eric de Ruijter, Maaike Witzel

Ontwerp & vormgeving: Betty Spanjaard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotografie & beeldmateriaal: Historische Kring Bussum, Streekarchief Naarden, Studio Mouche Bussum, Archief Historische Kring Bussum

Druk: Drukkerij TenSet Bussum

Adres Redactie: Lars Wieringa Nassaupark 15 1405 HN Bussum E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaarheid Documentatiecentrum
Adres: Huizerweg 54, 1402 AD Bussum Telefoon: 035-69 129 68; buiten openingsuren: telefoon 035-69 207 44 Openingsuren: maandagmorgen van 9.00-12.00 uur vrijdagmiddag van 14.00-16.30 uur E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website: www.historischekringbussum.nl

Lidmaatschap & abonnement
De (minumum) contributie bedraagt € 15,00 per kalenderjaar.
Voor verzending buiten Bussum, Naarden en de Hilversumse Meent wordt dit bedrag met € 4,10 portokosten verhoogd.
U kunt zich aanmelden als lid door overmaking van genoemd bedrag op girorekening 4616807 t.n.v. Historische Kring Bussum, met vermelding van ‘nieuw lid’ en uw volledig adres. Nieuwe leden krijgen alle nummers van het verenigingsblad van het lopende jaar.
Opzegging geschiedt schriftelijk vóór 1 december.

Verenigingsblad: Bussums Historisch Tijdschrift
Losse nummers van het verenigingsblad zijn voor € 5,00 verkrijgbaar bij het documentatiecentrum en o.a. bij de 'plaatselijke' boekhandel.

Advertenties  De kosten van advertenties in het verenigingsblad bedragen per plaatsing:
1/1 pagina in kleur € 240,-. 1/1 pagina in zwart/wit € 180,-.
1/2 pagina in kleur € 120,-. 1/2 pagina in zwart/wit € 90,-.
1/3 pagina in kleur € 80,-. 1/3 pagina in zwart/wit € 60,-.
1/4 pagina in kleur € 60,-. 1/4 pagina in zwart/wit € 40,-.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de penningmeester Peter Heyen, tel. 06-53806640 of met Betty Spanjaard, Studio Mouche, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 035-623 35 07 / 06 202 73 410.

Actueel

Vernieuwde rubriek BussumsNieuws

Met ingang van 1 oktober heeft onze vaste wekelijkse rubriek in Bussums-, Naarder- en MuiderNieuws een ander uiterlijk gekregen. Behalve de Historische Kring Bussum zullen, in wat nu ‘UIT DE GESCHIEDENIS VAN GOOISE MEREN’ heet, met grotere regelmaat ook artikelen verschijnen van de Historisch Kring Stad Muiden en Gooi & Vecht Historisch. Alle artikelen die geschreven zijn door medewerkers van de Historische Kring Bussum blijven te allen tijde GRATIS beschikbaar voor iedereen. Mocht u belangstelling hebben voor een specifiek artikel, neem dan graag rechtstreeks contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ook altijd HIER artikelen vinden. 

Foto van de maand

Oktober 2020

Deze kleurenfoto  lijkt van recente datum,  toch hebben de kenners binnen de HKB géén idee, waar ze deze villa in Bussum moeten lokaliseren. 
Heeft u wel een idee, een aanknopingspunt,  of weet u zelfs wat de locatie is, geef dat dan graag door aan ons.

 

Over de foto van de maand september kan nog gezegd worden dat de fraaie torentjes de tand des tijds niet doorstaan hebben. 

En over de foto van augustus is een suggestie gemeld dat die fraaie villa aan de Landstraat gestaan kan hebben, ter hoogte van de nrs. 73, 75, 77, 79 ... !? Wij horen graag uw reactie.

We hebben 27 gasten en geen leden online